Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk dat er bij de gezichtsbehandeling op het moment van het bezoek in de salon pas wordt bekeken welke producten er worden gebruikt. Je huid kan elke keer behoefte hebben aan iets anders. Zo heeft je huid in de zomer bijvoorbeeld hydratatie nodig van het zonnen, en in de winter wat extra balans en comfort door het verschil van de verwarming binnen en het koude weer buiten. Daarom heb ik twee soorten behandelingen: de uurgezichtsbehandeling (60 minuten) en de complete gezichtsbehandeling (90 minuten).  Zo kun je zelf bepalen welke behandeling je wilt en kan ik kijken welke producten er worden gebruikt. Zo richt ik de behandeling op wat je huid op dat moment nodig heeft, bijvoorbeeld: hydrateren, stimuleren, kalmeren of verstevigen. Dit doe ik  met de producten van Nouvital Cosmetics.

Nouvital Cosmetics

Nouvital Cosmetics is een innovatief bedrijf dat altijd bezig is met de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken op cosmetisch gebied toe te passen om zo bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te formuleren. Vandaar dat de producten van Nouvital Cosmetics prebiotica bevatten. Prebiotica is een extra voedselbron voor micro-organismen die voorkomen op de huid. Door deze toevoeging voorkomt het huidproblemen die ontstaan in de onbalans van deze organismen. Prebiotica werkt anti-aging, helpt bij en voorkomt huidproblemen. Daarom vinden zij dat deze actieve werkstof thuishoort in de sterke natuurlijke basis van bescherming, hydratatie en huidverbetering van de producten.

Nouvital werkt met allergeenvrij parfums en kunnen geen parfumallergie veroorzaken. Wij verwerken geen minerale olie of lanoline en zijn parabeenvrij.

Door het gebruik van unieke stamceltechnologie bieden de dagcrèmes UV- bescherming en bescherming tegen DNA schade en foto-aging. Crèmes en emulsies worden geleverd in airless pompflacons, deze zijn praktisch en hygiënisch in gebruik. Daarnaast worden een aantal
consumentenverpakkingen, waaronder maskers en peelings, in tubes geleverd.

Wat bieden de producten van Nouvital:

  • Huidverbetering
  • Prebiotisch
  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Dierproefvrij
  • Parabeenvrij

Verwen jezelf

Boek een Afspraak

Contactgegevens

(Hofje) markt 2, 4112 JS Beusichem
06 37402634
madelondegraaf@hotmail.com