Welkom op de website van Miss Eyebrow !

Miss Eyebrow is een schoonheidssalon in het centrum van Beusichem. Mijn naam is Madelon de Graaf en ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, visagiste, wimper en wenkbrauw styliste. De naam Miss Eyebrow komt uit mijn passie voor wenkbrauwen stijlen. Naast wenkbrauwen bied ik ook nog andere behandelingen aan zoals gezichtsbehandelingen, wimperbehandelingen, harsbehandelingen en visagie. 

Ben jij het scheren ook zo zat ? Harsen is de oplossing!

Ben jij het scheren ook zo zat ? Harsen is de oplossing!
Voordelen van harsen:
– het blijft 4 tot 6 weken weg
– de haren komen steeds dunner terug
– na 4 tot 6 behandelingen zijn er duidelijk al heel veel haartjes die niet meer terugkomen!
( het advies is elke 5 tot 6 weken een behandeling, dat is het beste moment in de haargroeicyclus, met de grootste kans dat de haren niet meer terugkomen )

Lash volume lifting

Lash volume lifting is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers op een onschadelijke manier gekruld worden. Zonder schadelijke en pijnlijke wimperklemmen. Het is ook mogelijk tijdens de behandeling je wimpers zwart te laten verven voor een extra mooi resultaat.

De lash volume lifting gebeurt door middel van 3 lotions, de laatste lotion moet 24 uur intrekken, waardoor je dus even niks met je wimpers mag doen (geen  make-up dragen, de wimpers mogen niet nat worden, de wimpers mogen niet gekamd worden ). Na 24 uur moet je de wimpers kammen om het eindresultaat goed te zien. Dan kam je de wimpertjes uit elkaar. Hierna mag je alles met je wimpers doen : kammen, zwemmen, make-up dragen dus ook mascara !

Het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar.

RECENSIES

Weinig pijn bij het epileren, ik kom zeker terug!
Linda
Mijn wenkbrauwen zijn weer strak, vol en een tintje donkerder. super!
Lot