Welkom op de website van Miss Eyebrow !

Miss Eyebrow is een kleine schoonheidssalon in Beusichem. Ik ben Madelon de Graaf en ben inmiddels 2 jaar werkend als schoonheidsspecialiste. Wenkbrauwen zijn voor mij altijd een cadeautje om mooi te mogen maken, en doe dat dan ook het allerliefste! Vandaar ook de naam Miss Eyebrow. Naast wenkbrauwen epileren en verven geef ik gezichtsbehandelingen met het merk Nouvital cosmetics, harsbehandelingen, hotstonemassages, zet wimperextensions en kan je voorzien van een oogverblindende make-up voor op bruiloften, gala’s, themafeesten of gewoon een avondje uit!

Ben jij het scheren ook zo zat ? Harsen is de oplossing!

Ben jij het scheren ook zo zat ? Harsen is de oplossing!
Voordelen van harsen:
– het blijft 4 tot 6 weken weg
– de haren komen steeds dunner terug
– na 4 tot 6 behandelingen zijn er duidelijk al heel veel haartjes die niet meer terugkomen!
( het advies is elke 5 tot 6 weken een behandeling, dat is het beste moment in de haargroeicyclus, met de grootste kans dat de haren niet meer terugkomen )

Lash volume lifting

Lash volume lifting is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers op een onschadelijke manier gekruld worden. Zonder schadelijke en pijnlijke wimperklemmen. Het is ook mogelijk tijdens de behandeling je wimpers zwart te laten verven voor een extra mooi resultaat.

De lash volume lifting gebeurt door middel van 3 lotions, de laatste lotion moet 24 uur intrekken, waardoor je dus even niks met je wimpers mag doen (geen  make-up dragen, de wimpers mogen niet nat worden, de wimpers mogen niet gekamd worden ). Na 24 uur moet je de wimpers kammen om het eindresultaat goed te zien. Dan kam je de wimpertjes uit elkaar. Hierna mag je alles met je wimpers doen : kammen, zwemmen, make-up dragen dus ook mascara !

Het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar.

RECENSIES

Weinig pijn bij het epileren, ik kom zeker terug!
Linda
Mijn wenkbrauwen zijn weer strak, vol en een tintje donkerder. super!
Lot